Pan Paňák Mladší- Internet

07.10.2011 16:36

 

Takhle si jednou Pan Paňák Mladší chatoval s někým Neznámým(Seznámil se s ním v jedné online hře, dali si na sebe skype a už kalej spolu :D.). No a najednou se Pan Neznámý zeptal jestli má holku. No tak teda Pan Paňák Mladší odpovědel že jo. Takže to vypadalo asi takhle:

Pan Pařmen: Ahoj

Pan Paňák Mladší: Cs, co kalíš?

Pan Pařmen: GTA

Pan Paňák Mladší: Já taky, sejdeme se na SuperPařbě.

Pan Pařmen: Máš holku?

Pan Paňák Mladší: Jasan, proč se ptáš?

Pan pařmen: NWM, jenom tak :D.

ASI PŮL HODINY SI CHATOVALI A PAK:

Pan Pařmen: Pošleš mi tvojí fotku?

Pan Paňák Mladší: Ok, posílám.

NO A TADY TO ZAČALO!!!

Pan Paňák Mladši(dále už jen PPM) už musí jít spát , tak se domluvili na další den ve stejnou dobu. No a další den si domluví schůzku!!! Tak PPM řekne Panu Paňákovi(dále už je PP), že jde ven s kámoši. Tak teda jde k Panu Pařmenovi. Dům Pana Pařmena je v ulici, kterou PPM nezná. Tak teda najde jeho dům, zaklepe, ale neotevře mu Pan Pařmen, kterého zná z obrázku, ale je to starý dědek. Už mu to začíná docházet, ale neź stačí něco udělat Dědek ho vtáhne dovnitř. PPM se brání, ale nemá šanci proti Dědkovi. Dědek zamkne dveře, posadí PPM na pohovku a řekne ´´vítej doma.´´

Kapitola 1.-Dědek

´´Tak co si dáš k pití?´´ Zeptá se Dědek. PPM se nejdŕíve vzpamatovával, ale až po chvíli si uvědomil, že to je bývalí spolupracovník PP, kterého  vyhodili za to, že pozabíjel pár nevinných lidí a mezi mrtvolami se našla mrtvola dítěte!!! A teď mu to docvaklo: Co tam dělalo to dítě?